Αναζήτηση

Ειπαν για τον Πανθηρα Μαυρογατο


"Ο Πάνθηρας είναι ένας εξαιρετικός μικρός, μαύρος γάτος! Πανέξυπνος, γλυκός, που έμεινε από μικρός μόνος του σε άδειους δρόμους αλλά τελικά βρήκε το πιο φιλόξενο σπίτι! Ίσως βέβαια όχι και τόοοσο φιλόξενο, αφού είχε να αντιμετωπίσει την κυρία του σπιτιού, την Εύα, μια μεγαλύτερη γάτα. Όσο και αν η ίδια δεν του δίνει σημασία και τον αγνοεί επιδεικτικά, ο σκανταλιάρης μαυρόγατος κερδίζει την προσοχή και το ενδιαφέρον της. Δεν θα μπορούσε βέβαια, να μην κερδίσει και την αγάπη όλων!"

Γεωργία Σουβατζή- αρθρογράφος


"Υπάρχει ένα γατάκι στο οποίο δεν έχω αλλεργία.. Πρόκειται για τον Πάνθηρα Μαυρόγατο της Βάσιας Ακαρέπη, που η ζωή του έγινε βιβλίο και διαβάζεται πάρα πολύ ευχάριστα από παιδιά, έφηβους και ενήλικες! Κάποια πράγματα έρχονται την κατάλληλη στιγμή, έτσι και αυτό το ζουζουνιάρικο βιβλιαράκι το διάβασα σε μέρες που χρειαζόμουν έντονα μια ξεγνοιασιά, μια χαλάρωση του μυαλού."

Κατερίνα Βερίγκα-αρθρογράφος, bloger"Η Βάσια Ακαρέπη με απίστευτο χιούμορ γράφει για έναν παιχνιδιάρη και ανατρεπτικό γάτο που εξερευνά τον κόσμο των ανθρώπων και καταλήγει στα πιο ξεκαρδιστικά συμπεράσματα για αυτούς!"


''Αμελί'' - Carabola.grShare this:

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου