Αναζήτηση

Σημερα λοιπον, εμαθα ποσο χρονων είμαι !!!

"Σήμερα λοιπόν, έμαθα πόσο χρονών είμαι! Ναι, ξέρω ότι σας έχω πει ότι είμαι λίγων μηνών αλλά σήμερα το πρωί άκουσα την Αλίκη που έλεγε στον Ιάσονα ότι οι τέσσερις μήνες για την γάτα ισοδυναμούν με περίπου οκτώ με δέκα χρόνια για τον άνθρωπο. Δηλαδή είμαι περίπου οκτώ με δέκα χρονών σε ανθρώπινα χρόνια! Φοβερό έτσι; Ο Στέλιος μόλις το άκουσε, άρχισε να χοροπηδάει από την χαρά του επειδή είμαστε κοντά στην ηλικία, λέει! Εγώ πάλι, να σας πω την αλήθεια δεν ενθουσιάστηκα και πολύ γιατί είναι άδικο, ο Στέλιος να είναι τόσο ψηλός κι εγώ να είμαι μια σταλιά γατούλης. Επίσης δεν πολυκατάλαβα πως το μετράνε αυτό με τις ηλικίες σε γατίστικα και ανθρώπινα χρόνια. Αλλά ομολογώ ότι ήταν πολύ ενδιαφέρον. Μετά η Αλίκη είπε ότι η Εύα είναι ογδόντα τριών χρονών σε ανθρώπινα χρόνια… Ουάου! Αυτό μου φάνηκε ακόμα πιο ενδιαφέρον…
Δηλαδή, αν ήμασταν άνθρωποι, εγώ θα ήμουν το εγγόνι κι εκείνη η γιαγιά. Άρα, καλά κάνω και την λέω γιαγιά. Χα! Λες και το ήξερα! Όταν πήγα και της το είπα, δεν έδειξε να χαίρεται. Εκτός αν τα ‘κχχχχχχ’ και ‘γκρρρρρρρ’ που μου έκανε ήταν από την χαρά της, δεν ξέρω! Είναι και ογδόντα τριών χρονών, που να ξέρω πως σκέφτεται σε αυτή την ηλικία. 
Πάντως οι άνθρωποι έχουν ένα κόλλημα με την ηλικία, το βλέπω καθημερινά . Η Αλίκη πασαλείβεται με κάτι λιπαρά γαλακτερά υγρά στο πρόσωπο και στο σώμα, που είναι, λέει, για να μην της φαίνεται η ηλικία. Ο Στέλιος από την άλλη, φοράει μερικές φορές πουκάμισο και χτενίζει το μαλλί του με ένα υγρό που κολλάει (μπλιάαχ) για να φαίνεται πιο μεγάλος στην ηλικία. Αλλά το μεγάλο μυστήριο είναι όταν η Αλίκη λέει στον Στέλιο «μεγάλωσες!» με χαρούμενο ύφος, ενώ όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη λέει «μεγάλωσα!» με λίγο κατσούφικο ύφος. Κι εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα! Τι να πεις… Άνθρωποι! Έχουν τις παραξενιές τους.  "

Share this:

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου