Αναζήτηση

Ο Πανθηρας Μαυρογατος στο blog ''De Bop''


"Ο Πάνθηρας είναι ένας εξαιρετικός μικρός, μαύρος γάτος! Πανέξυπνος, γλυκός, που έμεινε από μικρός μόνος του σε άδειους δρόμους αλλά τελικά βρήκε το πιο φιλόξενο σπίτι! Ίσως βέβαια όχι και τόοοσο φιλόξενο, αφού είχε να αντιμετωπίσει την κυρία του σπιτιού, την Εύα, μια μεγαλύτερη γάτα. Όσο και αν η ίδια δεν του δίνει σημασία και τον αγνοεί επιδεικτικά, ο σκανταλιάρης μαυρόγατος κερδίζει την προσοχή και το ενδιαφέρον της. Δεν θα μπορούσε βέβαια, να μην κερδίσει και την αγάπη όλων!

Η Βάσια Ακαρέπη γράφει ένα άκρως διασκεδαστικό βιβλίο, περιγράφει τη ζωή μιας μικρής γάτας με όλες τις σκέψεις και τις φοβίες της και σε προτρέπει, με το δικό της τρόπο, να κοιτάς στα μάτια κάθε γάτα που θα συναντάς εκεί έξω και να της μιλάς! Πού ξέρεις, ίσως και να σε καταλαβαίνει!  

Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για μία διασκεδαστική, ήρεμη και ανάλαφρη επιστροφή στην σχολική καθημερινότητα; Ένα παιδικό βιβλίο γεμάτο σκανταλιές και τσαχπινιά θα κάνει κάθε μικρό αναγνώστη να επιστρέψει με όρεξη στο διάβασμα-ναι!, ακόμη και το σχολικό!"

Γεωργία Σουβατζή - De Bop

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ


Share this:

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου