Αναζήτηση

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ...ΠΑΝΘΗΡΑ στον δημοσιογραφο "μπρικι"


<<- Πάνθηρα, πριν αρχίσουμε, πρέπει να σου πω πως εγώ και οι γάτες έχουμε κατά βάση, μια σχέση λάθους και πάθους, ό, τι κι αν σημαίνει αυτό!
Γάτος είσαι, καταλαβαίνεις...εσύ πως αντιμετωπίζεις τα γλυκά σκυλάκια σαν και του λόγου μου (γουφ);

- Κοίτα να δεις… Τα σκυλάκια είναι πολύ καλά ζωάκια, δε λέω,  και τα συμπαθώ ιδιαίτερα …. Ειδικά όταν βρίσκονται μακριά μου. Κι όταν λέω μακριά μου, εννοώ εντελώς μακριά μου. Σε άλλη πόλη ας πούμε! Ε, τότε είναι που …τα λατρεύω κιόλας μην σου πω! Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποί μου -ο Στέλιος και η Αλίκη- τα συμπαθούν και «από κοντά»! Όπου τα συναντούν τα χαϊδεύουν,  κι ύστερα επιστρέφουν στο σπίτι μας σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, νομίζοντας πως εγώ δεν θα αναγνωρίσω την μυρωδιά σκύλου στα χέρια τους και ότι δεν θα καταλάβω την «προδοσία» τους. Όμως εγώ είμαι γάτος –γατόνι όπως ξέρεις, κι αμέσως το παίρνω μυρωδιά… Κάνω τότε ένα κχχχχχχ  πολύ δυνατό για να καταλάβουν ότι τους κατάλαβα! Μα, να χαϊδεύουν τον εχθρό μου;  Που ακούστηκε!…  Άσε και το άλλο. Μην σου πω για την φάρσα που μου σκάρωσαν την πρωταπριλιά γιατί….. Ωχ, ωχ…. εεε, συγγνώμη ξέχασα ότι μιλάω σε σκυλάκι…. Εεεεεε….. Εσένα σε συμπαθώ πολύ … Πάρα πολύ! Αυτά που είπα πριν, τα έλεγα για τους άλλους σκύλους, όχι για σένα…. Αλίμονο! 

- Είσαι ο πιο διάσημος γάτος που γνωρίζω. Πώς αισθάνεσαι που σουλατσάρεις ελεύθερα μέσα στις σελίδες ενός βιβλίου;

-Αισθάνομαι … ΥΠΕΡΟΧΑ! Αυτό ήταν και το όνειρό μου εξάλλου… Να γίνω ένας ξεχωριστός γάτος, ένας διάσημος γάτος… Ένας γάτος, φευγάτος και βιβλιογάτος! Πάντα μου άρεσαν τα βιβλία, οπότε γιατί να μην γραφτεί ένα και για εμένα; Τα καλύτερα σουλάτσα μου πάντως, δεν είναι αυτά που κάνω μέσα στο βιβλίο αλλά αυτά που κάνω μέσα στις καρδιές των αγαπημένων φίλων μου… Εκεί μου αρέσει περισσότερο να βρίσκομαι! ....>>....

Διαβάστε όλη την ανατρεπτική και πρωτότυπη συνέντευξη ακολουθώντας τον σύνδεσμο
http://mytripssonblog.blogspot.gr/2016/02/pantherblackcat.html

Share this:

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου